torsdag 16. september 2010

Framtidsbyen Sandnes

Med støtte fra Sandnes kommune og Sandnes Havn har Sandnes Sentrum AS satt i gang et omfattende prosjekt, som skal involvere mange aktører for å utarbeide planer,  som kan komme med visjoner om hvordan Sandnes by skal se ut i framtiden. Aktører som Melvær & Lien Ideeentreprenører, samt arkitektkontorene Snøhetta og Link Signatur er engasjert i prosjektet.
Videre er også videregående Sandnes skoler invitert til å komme med innspill til byutviklingen. Følgende skoler skal delta: Sandnes vgs, Gand vgs, Akademiet og Vågen vgs.
På studiespesialiserende med formgivingsfag, jobber vg3-elevene i faget «Design og arkitektur »  med utformingen av forslag som skal legges fram på «byvisjons konferansen» som skal arrangeres på Vågen vgs. 20.okt. Elevene har i første rekke konsentrert seg om å komme med forslag til hvordan en kan forbedre uteareal for å skape gode møteplasser / aktiviteter i Sandnes .
 Elevoppgave:
Lag et blogginnlegg som viser noe av de ideene og tankene du har omkring Sandnes som by og hva som kan gjøres for å vitalisere byen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar